Про головне…

Наші дорогі колеги, батьки, учні, друзі! Ми опинилися в ситуації, яка, спочатку, дезорієнтувала і вразила! У нас війна… Ми знову як на арені. Це точно не випадковість або помилка. Час ідентифікації та зайняття свого положення перед Господом всієї Землі і Неба та перед очами людей. З усіх країн зараз лунають молитви та стурбованість!
Боже Слово багато нагадує нам, що в такі доленосні моменти варто:
– покаятися та переглянути свої цінності та пріорітети (достатньо визнати Господом того, Хто і так є Ним, попросити та отримати чистоту та праведність Христа завдяки Його смерті та воскресінню, прийняти благодать та силу Святого Духа, котрий завжди залишатиметься в нас і з нами).
– відкинути страх та паніку, пригніченість і ненависть до ворогів, ропот, безсилля через молитви подяки, славослів’я, читання Божого Слова, єдність з людьми, що несуть збудування та мир! Краще не молитися аніж молитися в неправильному духовному стані.
– діяти по необхідності, з вірою, не сумніваючись, пам’ятаючи, що ми завжди маємо ресурси з неба, які не закінчуються та були напоготові ще до того, як ми вступили в цей період! Молимося, щоб наші духовні очі та зір були відкриті!
А ще про мудрість можна та необхідно просити тому, що вона часто приходить не з досвідом, а з простотою та смиренням дітей!
Господь дуже милосердний та люблячий! Йому слава та подяка!
Україна – Його країна!

 

Пс 23:1-6: “Псалом Давидів. Господь то мій Пастир, тому в недостатку не буду, на пасовиськах зелених оселить мене, на тихую воду мене запровадить! Він душу мою відживляє, провадить мене ради Ймення Свого по стежках справедливости. Коли я піду хоча б навіть долиною смертної темряви, то не буду боятися злого, бо Ти при мені, Твоє жезло й Твій посох вони мене втішать! Ти передо мною трапезу зготовив при моїх ворогах, мою голову Ти намастив був оливою, моя чаша то надмір пиття! Тільки добро й милосердя мене супроводити будуть по всі дні мого життя, а я пробуватиму в домі Господньому довгі часи!”

Залишити коментар